Els nostres orígens

Els nostres orígens

Vilaseca és una empresa familiar fundada el 1967. Va ser creada per Josep Vilaseca Jordà a un local situat al carrer Taulat 36, de Barcelona dedicat a la venda d’electrodomèstics.

L’any 1975 es va ampliar a un local al mateix carrer Taulat 91, on vam iniciar la venda de mobilitat de cuina sent distribuïdors de la firma espanyola Forlady.

Ens traslladem al carrer Marina 295 a principis del 1979 en un nou estudi de cuines on presentem noves exposicions de la firma alemanya Alno, on més tard sobre l’any 1983 apostem per la firma espanyola XEY amb la qual hem continuat al llarg de tots aquests anys.

L’any 1988 vam reformar totalment el nostre estudi per donar una nova imatge amb una presentació innovadora i avantguardista. Des de llavors hem renovat totes les exposicions constantment per estar a l’avantguarda en imatge i disseny.

Recentment, a principis del 2011 a causa de l’evolució del mercat prenem la decisió d’incorporar la nostra pròpia marca per satisfer millor les necessitats del nostre client, millorant acabats i presentacions.

Tenim entusiasme per fer bé la nostra feina

Tenim entusiasme per fer bé la nostra feina

Des del nostre estudi de cuines i banys desitgem transmetre dia a dia amb el màxim entusiasme tot el que hem après durant tots aquests 37 anys, ens agrada destacar la il·lusió que tenim per complir i satisfer tots els nostres clients amb tota serietat i professionalitat.

 

Màxima confiança en el nostre equip humà

Màxima confiança en el nostre equip humà

La base del nostre personal continua sent el mateix des de l’inici de Vilaseca, cosa que ens dóna la màxima confiança per fer una bona feina des de la realització del projecte fins a l’execució final d’una reforma integral.

 

Al servei postvenda donem plena atenció als nostres clients

Al servei postvenda donem plena atenció als nostres clients

A Vilaseca sempre hem donat la màxima importància al servei postvenda de totes les nostres instal·lacions realitzades, per això disposem d´un equip humà per solucionar futurs treballs de manteniment o possibles accidents.

Tenim molt bona relació amb interioristes, decoradors i arquitectes.

Tenim molt bona relació amb interioristes, decoradors i arquitectes.

Des dels darrers vint anys hem treballat amb decoradors, interioristes i arquitectes on hem compartit múltiples idees, dissenys, etc… Que ens fa ser més innovadors i competitius.